3 sene önce
3 sene önce

Neutrogena iki ürünüyle Tüm Zamanların En İyi 100 Listesinde!

Güzellik ve bakım dünyasını devrim yaratan yenilikler ile buluşturan Neutrogena, iki ürünüyle dünya çapında güzellik sektörü uzmanları tarafından WWD için hazırlanan listede tüm zamanların en iyi ilk 100 bakım ürünü arasına girdi. 300'den fazla uzmanın oy kullandığı değerlendirmede, ultra hafif formüllü Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici ve Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili tüm zamanların en iyi ilk 100 bakım ürünü arasında yerlerini aldı.

 

Uzmanlar Neutrogena'ya güveniyor.

 

Dünya çapında 300'den fazla güzellik ve bakım profesyonelinin WDD için yaptığı titiz değerlendirmede en çok oyu alanlar arasında Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili ve Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici evde yaptığınız günlük cilt bakım rutininizi, uzman cilt bakımına dönüştürüyor.

 

Hydro Boost serisinde yer alan Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili, nemlendirmenin sağlıklı görünen cildin temeli olduğunu biliyor, yüz ve göz üzerinde rahatlıkla kayarak kiri ve makyajı, hatta suya dayanıklı maskarayı bile kolayca çıkarırken, cildin susuzluğunu gideriyor.

 

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici, doğadan ilham alarak, ciltte etkili nemlendirmeyi sağlamak ve ciltteki nemi korumak için Hiyalüronik Asit ile uyumla çalışacak Trehaloz içeriyor. Doğanın en zor koşullarına bile dayanabilen Yeniden Diriliş Bitkisi (Selaginella lepidophylla), 50 yıl boyunca susuz yaşayabiliyor. Bitkide bulunan Trehaloz, mucizevi bir şekilde bitkinin hayatta kalmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor. 

 

Tüm zamanların en iyi ilk 100 bakım ürünü listesine giren ikinci aran Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici hakkında kullananların yüzde 90’ı cildini yumuşak* hissettiğini belirtiyor. Ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilen Hiyalüronik Asit içeriği ile ciltte nemi hapseden Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici, cildi gün boyu nemlendirerek ihtiyaç duyduğunda tekrar geri veriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login