3 sene önce
3 sene önce

Lily James’in yer aldığı The Pursuit of Love’dan İlk Fragman

Emily Mortimer'in merakla beklenen uyarlaması The Pursuit of Love’dan ilk fragman yayınlandı. Lily James’i tutkulu ve romantik karakter Linda Radlett rolünde izleyeceğimiz yapımın küresel prömiyeri 9 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da gerçekleşecek. Türkiye’deki izleyicilerse seriyi Temmuz ayında Digitürk ve Tivibu’da yer alan BBC First kanalından izleyebilecekler.

İngiliz oyuncu Emily Mortimer tarafından uyarlanan ve yönetilen The Pursuit of Love, aşk, dostluk ve tutku dolu romantik bir komedi-dram olarak karşımıza çıkacak.   Avrupa'da iki Dünya Savaşı arasında geçen hikaye, karizmatik ve korkusuz Linda ile en yakın arkadaşı ve kuzeni Fanny Logan'ın (Emily Beecham) maceralarını ve talihsizliklerini konu alıyor.

Güçlü kadrosuyla izleyicileri heyecanlandıran yapımda, Dominic West (The Wire, The Affair, Les Misérables) ve Dolly Wells’i (Drakula, Doll&Em) Linda'nın ebeveynleri, Andrew Scott’u ise (Fleabag, Sherlock) Lord Merlin rolünde izleyeceğiz. 

 

Linda ve Fanny'nin talipleri arasında Fabrice de Sauveterre rolünde Assaad Bouab (Messiah, Call My Agent), Alfred Wincham rolünde Shazad Latif (Penny Dreadful, Star Trek: Discovery) ve Tony Kroesig rolünde Freddie Fox (White House, The Crown) yer alıyor.

 

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login