3 sene önce
3 sene önce

30 Derece Yıkamada 99,9 Hijyen

Pandemi önlemleri çerçevesinde uygulanacak tam kapanma döneminde, günlük kıyafetlerle birlikte evde sürekli kullanılan eşyaların temizliğine dikkat etmek gerekiyor. Özellikle havlu, bornoz, çarşaf, yastık, kılıfı gibi günlük kullanılan ve birebir temas edilen eşyalarda yüksek hijyen büyük önem taşıyor.  

 

Kıyafetlerde ve günlük kullanılan eşyalarda etkili bir hijyen için sadece çamaşır deterjanı kullanmak yeterli olmuyor. Türkiye’de bir ilk olan Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, deterjan ile birlikte kullanılarak bakterilerin 99,9’unu yok eden etkili hijyen sağlıyor.

 

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, güçlü formülüyle 300C yıkamada bile kıyafetler için gerekli hijyeni sağlıyor. Böylece 600-900C’de yıkamada oluşan yıpranma, küçülme gibi risklerin önüne geçerken enerji ve su tasarrufuyla sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor.  

 

Giysilerin üzerinde kalan bakterileri etkili bir şekilde yok eden Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, kötü kokulardan da eser bırakmıyor. Renkli ve beyazlar için rahatlıkla kullanılabilen ürün, yumuşatıcı haznesine 2 kapak konularak çamaşırlara zarar vermeden güçlü bir temizlik imkanı sunuyor.

 

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı “Biyosidal” ruhsatlı ürünler kategorisinde yer alıyor. Biyosidal ruhsatı, zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve çeşitli laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login