3 sene önce
3 sene önce

Help Steps ile adımlarınız artık TEMA Vakfı için

Help Steps ile adımlarınız artık TEMA Vakfı için

Adımları iyiliğe çeviren dijital sağlık uygulaması Help Steps aracılığıyla adımlar TEMA Vakfı’na bağışlanarak fidana dönüşecek. Tek desteğin sadece yürümek olduğu uygulama Help Steps ile   kullanıcılar attıkları her adımla TEMA Vakfı’nın ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunacak.

Adımları iyiliğe dönüştüren ilk sağlık ve sağduyu uygulaması Help Steps, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürüten TEMA Vakfı ile iş birliği yaptı. Artık Help Steps’te tüm adımlarınızı doğa için atarak, TEMA Vakfı’na bağışlayabilirsiniz.

Çok Adım Çok Ağaç, İyilik Yolunda Bir Amaç

Erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla yola çıkan TEMA Vakfı, toprakla birlikte dünya üzerinde ekosistemi oluşturan su, orman, biyolojik çeşitlilik gibi tüm doğal varlıkların korunması ve insan kaynaklı iklim değişikliğine dair politikaların ve toplumsal bilincin oluşturulması için çalışıyor. ‘Çok adım çok ağaç, iyilik yolunda bir amaç’ sloganıyla uygulamaya dahil olan TEMA Vakfı’nın Türkiye’nin 81 ilinde yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarına siz de Help Steps üzerinden adımlarınızla destek olabilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login