3 sene önce
3 sene önce

AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “En Yenilikçi 50 İK Lideri” Arasında!

AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, Fast Company Dergisi’nin açıkladığı “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer aldı.

 

Sabancı Holding iştiraki olan AvivaSA, İnsan Kaynakları alanında yaptığı başarılı çalışmalarla ödül toplamaya devam ediyor. İnsan Kaynakları alanında liderliğin artacağına ve inovasyonun bu alanı derinden etkileyeceğine inanan Fast Company Dergisi, yenilikçi yaklaşımlarıyla ön plana çıkan İnsan Kaynakları liderlerini belirlemek amacıyla, Yenilikçi İK Liderleri (Innovative HR Leaders) adında bir proje başlattı. Dünyanın çeşitli ülkelerinde de düzenli olarak açıklanan bu araştırmada aralarında The People Shift Kurucusu ve CEO’su Jamie Getgood, Netflix İK İŞ Ortağı Bharath Jayaraman, London Business School’dan Prof. Michael G. Jacobides, Fast Company Türkiye Kurucusu M.Rauf Ateş,  Chris Dyer, Jake Knapp, Prof. Ellen Ruppel Shell, Maynard Webb ve Prof. Steven Rogelberg’in de bulunduğu önde gelen insan kaynakları uzmanlarından oluşan jüri, 150’ye yakın projeyi değerlendirdi. İnsan kaynakları alanında fark yaratan, yenilikçi işlere imza atmış, pandemi stratejileri ve dijitalleşme konularına eğilen 150’ye yakın proje arasından jürinin yaptığı değerlendirme sonucu ilk 50 en yenilikçi İK lideri açıklandı.  AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül  “En Yenilikçi 50 İK Lideri” listesinde yer almayı başardı. 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “AvivaSA olarak değişimi ve gelişimi sürekli destekleyen, çalışan odaklı projelerle tüm çalışanlarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunan bir şirketiz. Değişen dünya ve ülke dinamiklerine göre süreçlerimizde iyileştirmeler yapıp daha iyiye ulaşmak için yenilikçi ve çalışan odaklı projeler geliştiriyoruz. 2017 yılında yüzde 75 olan çalışan bağlılığı skorunu rekor bir seviyede artırarak yüzde 91’e çıkardık. Başarımızın altında 4 yıl önce başlattığımız ‘Kültürel Dönüşüm Yolculuğu’nun rolü büyük. Bu dönüşümü AvivaSA’yı hem çalışanlar hem de müşteriler tarafından tercih edilen bir şirket yapmak, AvivaSA kapısından giren herkeste kendini iyi hissettiren duyguları yaratabilmek adına başlattık. Yaptığımız her işe özündeki iyiliği katan ve işini aşkla yapan insanlardan oluşan büyük bir aileye sahibiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede, yer aldığımız her işte iyilik odaklı uyguladığımız aksiyonların, çalışanlarımızın olumlu geri dönüşleri ve ödüllerle taçlandırdığımız için gururluyuz. dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login