3 sene önce
3 sene önce

Gölbaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl coşkusunu sokaklarında yaşattı.

Gölbaşı Belediyesi sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle 23 Nisan kutlamalarını sokaklara taşıdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde bandolu gösterime imza atan Gölbaşı Belediyesi, çocukları bu mutlu günde yalnız bırakmadı.  Şehir içi gezi treniyle bando müzik eşliğinde müzik ziyafetinin Gölbaşı sokaklarına taşındığı günde, Gölbaşılılar 23 Nisan coşkusunu camlarda ve balkonlarda yaşadı.

 

Ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin balkonlarına ve pencerelere çıkan vatandaşlar ise otobüsten çalınan parçalara eşlik etti. Çizgi film karakterlerinin de eşlik ettiği gösteride, kahramanları karşılarında gören çocukların keyfi ve mutluluğu ise görülmeye değerdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek salgın sebebiyle kutlama yapılamadığını belirterek “Gölbaşı Belediyesi olarak evlerinde olan çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza 23 Nisan coşkusunu bir nebze de olsa yaşatmak adına, 23 Nisan coşkusunu mahallelere taşıdık.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kulu olsun. Birlikte sokaklarda bayramlarımızı keyifle yaşayacağımız günler yakın” dedi. 

Çocuklara Türk bayrağı ve yapboz hediye edilerek mutluluğun katlandığı günde etkinlikler gün boyu devam etti.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login