3 sene önce
3 sene önce

Sony, güçlü kablosuz hoparlörlerden oluşan yeni X-Serisinin üç hoparlörünü tanıttı

SRS-XP500 gelişmiş teknolojisi ile Güçlü Parti Sesini deneyimleme imkanı sunuyor

 

Sony’nin yeni piyasaya çıkan X-Serisi hoparlör yelpazesi, hayatı dolu dolu ve ultra sesli yaşayan kullanıcılar için uzun yıllar hatırlanacak anılar yaratıyor. 

 

Yeni X-Serisi hoparlörler, kullanıcılara müziği sonuna kadar açıp bütün gece net ve zengin bir ses deneyimi yaşatırken, özel tasarımı sayesinde her türden müziğe can veren güçlü ve kapsama alanı geniş bir ses sistemi sunuyor. 

 

İster içeride ister dışarıda tek başınıza ya da arkadaşlarınızla dinleyin, yeni X-Serisi hoparlörler herkesin tarzına son derece uyumlu tasarımıyla göze çarpıyor. Bu sayede kullanıcılar, ses kalitesi, taşınabilirlik, dayanıklılık ve aydınlatma bakımından sunulan çok çeşitli seçenekler arasından kendi tarzına en uygun hoparlörü seçebiliyor.

 

Yüksek ve net sesle dinleme imkânı 

 

Yenilikçi X-balanced Hoparlör Üniteleri 

Hoparlörlerin hepsinde, Sony’nin yenilikçi X-balanced Hoparlör Üniteleri bulunur. Dairesel olmayan diyafram, hoparlörün alanını maksimize ederek ses basıncını artırırken daha az distorsiyon oluşmasını sağlar; bu da hangi tür müzik dinlenilirse dinlensin daha net bir ses elde edileceği anlamına geliyor. 

 

XP700 için Çok Yönlü Parti Sesi 

 

XP700’de, vurucu ve derin baslar ve ses netliğiyle Çok Yönlü Parti Sesi sağlayan üç ön[1] Yüksek Verimli Tweeter ve bir arka Yüksek Verimli Tweeter bulunur. 

 

XP500 ve XG500 için Güçlü Parti Sesi 

 

XP500 ve XG500’de, Güçlü Parti Sesi sunmak üzere bir araya gelen iki ön Yüksek Verimli Tweeter bulunur. Ayrıca XG500, net bas sesini yeniden üretmek üzere optimize edilmiş pasif radyatörlere sahiptir. Tüm bunlar kullanıcıların paylaşmaya değer, mükemmel bir ses elde etmesini sağlar. 

 

MEGA BAS VE CANLI SES 

 

Tüm seride bulunan MEGA BAS özelliği, hoparlörlerde bası yükseltmeye olanak tanıyarak derin ve vurucu baslar sunar. 

 

Yeni X-Serisi hoparlörler, sanki canlı çalınıyormuşçasına müzik dinleme keyfi yaşatır. CANLI SES[2] modu ile o eşsiz atmosferi yaratabilir ve favori müzikal deneyimini tekrar tekrar yaşatır. 

 

Partiyi dışarı taşıma zamanı 

 

Yeni XG500, IP66 sınıfı suya ve toza dayanıklılık özelliğine[3] sahiptir; bu da güçlü parti sesinin keyfini istenilen hemen her yerde çıkarabilme anlamına gelir. Bu hoparlör dayanıklı yapısı sayesinde havuz kenarında, piknikte, parkta ya da plajda, her yerde kullanılır. XG500, hoparlörün kuru kalmasını ve müziğin hiç durmamasını sağlayan dayanıklı, su tutmayan bir örgü süzgeçle yapılandırılmıştır. 

 

XP700 ve XP500, IPX4[4] sınıfı suya dayanıklılık özelliği sayesinde açıkhava partilerinde aniden bastıran yağmura karşı bile partinin kaldığı yerden devam etmesine imkan sunar.

 

Taşınabilir parti

 

Uzun pil ömrü 

XG500[5]XP700[6] ve XP500[7]ün uzun pil ömrüyle müzik istenilen yere taşınabilir. Bu hoparlörlerin hızlı şarj özelliği sayesinde, pilin azaldığı görüldüğünde endişelenmeye gerek kalmıyor. 

 

Her 3 hoparlörde de pil ömrünü uzatmak amacıyla, hoparlörünüzün 100 şarja ulaşmasını engelleyen Pil Bakım Modu bulunur. 

 

Konforlu taşıma kayışları 

Yeni X-Serisinin tamamında taşımayı kolaylaştıran konforlu birer kayış bulunur. Konforlu kayış sayesinde hoparlör rahatlıkla tutulup başka odaya veya bahçeye götürülebilir.

 

Hayata ışık katan tasarım

Tasarımdaki yepyeni ortam aydınlatması, modern ve incelikli bir ambiyans elde etmeyi sağlar. Partiye enerji katacak ya da sakin bir geceyi yumuşak loş tonlarla bezeyecek bir dizi farklı aydınlatma opsiyonu[8] arasından kullanıcılar dilediğini seçebilir. 

 

Eğlencenin ritmi daima yüksek

 

Karaoke

Gece eğlencesi için en ideal seçim olan X-Serisi hoparlörler, mikrofon ve gitar girişlerine[9] sahip olmasıyla eğlenceli karaoke deneyimi sunar. 

 

Yatay ya da dikey konumlandırma 

Hem XP700 hem de XP500, dikey ya da yatay konumlandırma için uygundur. Hangisi tercih edilirse edilsin, XP700 üzerindeki sensör, sesi o pozisyon için optimize edecek ve kullanıcılara mükemmel bir ses sunacaktır[10]

 

Bluetooth® uyumlu

Hoparlörlerin üçü de BLUETOOTH® uyumludur; böylelikle hoparlörü doğrudan BLUETOOTH®‘lu cihazla eşleştirebilir ve cihazın sesini hoparlöre kolaylıkla aktarabilir. 

 

Party Connect

Hoparlörlerin üçü de 100’e kadar uyumlu hoparlörü birbirine bağlamanıza olanak veren Party Connect özelliğine sahiptir; bu bağlantı sağlandığında müzik ve ışıklar senkronize olur. 

 

USB Bağlantı Noktaları

Yeni X-Serisi hoparlörler, mükemmel parti hoparlörü olabilmeleri için USB oynatma ve USB şarj özellikleriyle donatılmıştır. Kullanıcılar dijital dosyaları çalmak için USB bağlantı noktasına USB takabilir ve müziği çalabilir. Eğer akıllı telefonun şarjı bitiyorsa hoparlöre takılabilir ve doğrudan şarj edebilir[11]

 

Sony | Music Center ve Fiestable

Yeni seri, hem Sony | Music Center hem de Fiestable aplikasyonlarıyla uyumludur. Sony | Music Center ile dans pistinden ayrılmadan oynatma listenizi seçebilir, şarkıyı sıraya ekleyebilir, aydınlatma ve ses modlarını değiştirebilir. Fiestable; parti oynatma listesi hazırlamak, Ses Değiştirici, Eko özelliği ve ses efektleri eklemek için DJ kontrol gibi karaoke fonksiyonlarını kullanarak en iyi parti atmosferini yaratmaya yardımcı olacak eğlenceli özelliklere erişebilmeyi sağlar. 

 

Stok bilgisi

  • SRS-XP700 modeli, Haziran 2021’den itibaren piyasaya sunulacaktır. 
  • SRS-XP500 modeli, Haziran 2021’den itibaren piyasaya sunulacaktır. 
  • SRS-XG500 modeli, Haziran 2021’den itibaren piyasaya sunulacaktır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login