3 sene önce
3 sene önce

Eker’in online olarak düzenlediği 23 Nisan Çocuk Koşusu başlıyor

Eker’in düzenlediği Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu, Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce çocuğu bir araya getirerek bayram coşkusunu zirveye taşıyacak. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Koşusu’na katılan çocuklar, fark yaratan adımlar atacak.

 

Çocuklar evlerinde ya da bahçelerinde koşacak

Dijital ortamda sanal bir koşu olarak düzenlenen Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu’nda çocuklar kendi hazırladıkları parkurlarda koşacak. Evlerinin içinde salonda, koridorda veya bahçelerinde bir hat belirleyerek 101 metrelik bir koşu parkuru oluşturan çocuklar, bayram coşkusuna bulundukları yerden dahil olacak. Katılımcı çocuklar, görüntülü arama ile canlı bağlanarak koşarken, diğer evlerden de bu eğlenceli görüntüler izlenebilecek.  

 

Minik adımlar, bu yıl ikincisi düzenlenen Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu’na yaratıcıklarıyla da damga vuracak. Çocuklar göğüs numaralarını ve madalyalarını kendileri tasarlayacak. www.ekerkosu.com sitesine yüklenen tüm göğüs numarası tasarımları dijital bir sergi olarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Spor sevgisinin ve bayram heyecanının doyasıya yaşandığı etkinliğin sonunda tüm katılımcı minikler birinci olacak. 

 

Kral Şakir de 23 Nisan Çocuk Koşusu’nda

Çocukların en sevdiği karakterlerden biri olan Kral Şakir, 23 Nisan Çocuk Koşusu’nda minik adımlara eşlik edecek. Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu da çocukların Kral Şakir hakkında merak ettiği soruları cevaplayacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login