3 sene önce
3 sene önce

Kariyer.net Kariyer Günleri, Üniversitelilere hayallerindeki şirketleri yakından tanıma fırsatı sunuyor

Her gün 600 bin adaya ev sahipliği yapan, Türkiye'nin en çok iş aranan sitesi Kariyer.net; kariyerine adım atmaya hazırlanan üniversite öğrencileri ve yeni mezunları, onlarca şirket hakkında bilgilendirmek ve akıllarındaki sorulara cevap bulabilmelerini sağlamak amacıyla 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek “Kariyer Günleri” etkinliğine davet ediyor. 

 

Online olarak düzenlenecek etkinliğe onlarca şirketin insan kaynakları yöneticileri katılacak. Gençler, şirket yöneticileriyle tanışabilme ve birebir sohbet edebilme fırsatı bulacak. Ücretsiz online başvuru ile yer alınılabilecek etkinlikte ayrıca önemli konularda seminer ve canlı yayınlar düzenlenecek. 

 

Kariyer Günleri, son olarak 8-9-10 Aralık tarihlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşmişti. Gençlerin ‘online’ olarak diledikleri yerden katılma imkanı buldukları Kariyer Günleri’ne, 39 şirketin yöneticisi ve 26.527 üniversite öğrencisi katılmış; fuar 150.000 kez ziyaret edilmişti. 

 

Kariyerlerine ışık tutuyor

Kariyer Günleri’nde, gerçek bir fuardaymış gibi stant açıp öğrencilere şirketlerini tanıtan yöneticiler, gençlerin akıllarındaki soruları cevaplayarak onlara kariyer planlamaları için yol gösterecek.

 

‘Off The Record’ canlı yayınlar

Genç yetenekleri mezun olmadan önce ekiplerine katmayı arzu eden şirket yöneticileri, Kariyer.net’in sosyal medya hesaplarında gerçekleşen ‘Off The Record’ adı verilen canlı yayınlarla departmanlarını, çalışma koşullarını ve çalışanlara sağlanan olanakları, şirketlerindeki kariyer fırsatlarını detaylıca anlatacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login