3 sene önce
3 sene önce

OMG Network (OMG) ve Enjin (ENJ) de BtcTurk | PRO’da

Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da OMG Network (OMG) ve Enjin (ENJ)'i listeledi.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, 3 milyondan fazla kullanıcısına yenilikler sunmayı sürdürüyor.

Bugün, 750 kişilik ekibiyle, her zaman kullanıcılarının öneri ve taleplerini dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma ekleyen BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da OMG Network (OMG) ve Enjin (ENJ)’i hizmete açıyor.

OMG Network (OMG) ve Enjin (ENJ) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası, BTC ve USDT işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabilecek. BtcTurk | PRO’da OMG Network (OMG) için minimum yatırma limiti 1 OMG, çekme alt limiti 5 OMG olurken; Enjin (ENJ)’de yatırma için 1 ENJ, çekme için ise 10 ENJ alt limiti uygulanıyor. 

OMG Network (OMG) Hakkında

OMG Network (önceki adıyla OmiseGo), Ethereum platformu için 2. seviye ölçeklenebilirlik çözümü sunmaktadır. Ethereum blokzincirine paralel olarak çalışan OMG ağı, Etheruem ve ERC20 jetonlarının daha ucuz ve daha hızlı transfer edilebilmesine olanak sağlar.

OMG Ağı, merkezi olmayan uygulamalar ve geliştirici araçları için de açık ve izne gerek duymayan bir ağ hizmeti sunar. Bu sayede ödeme sistemleri, ödül ve sadakat programları ile açık bankacılık ve finans sektörlerindeki büyük ölçekli kurumlara da Ethereum platformu üzerinde uçtan uca gerçek zamanlı ölçeklenebilir hizmet verilebilmektedir.

OMG Network (OMG) Nasıl Saklanır?

OMG Network (OMG), ERC20 tabanlı Ethereum varlıklarını destekleyen tüm cüzdanlarda saklanabilir. OMG varlıklarını saklamak için tarayıcı eklentisi olarak çalışan web3.0 cüzdanları (Metamask vb.) ya da masaüstü, web, mobil ya da çevrimiçi cüzdanlar kullanılabilir. Ayrıca Ethereum cüzdanına sahip donanım cüzdanları da OMG’yi desteklemektedir.

 

Enjin (ENJ) Hakkında

Enjin Ağı, blokzinciri tabanlı oyun ürünlerinden oluşan birbirine bağlı bir ekosistemdir. Enjin, kullanıcılara, web siteleri, oyun içi ürünler ve bu ürünleri takas edebilecekleri sanal mağazalar sunan sosyal bir oyun platformudur.

 

Yazılım geliştiriciler, Enjin platformu aracılığıyla oyunlar için üretecekleri ürünleri Ethereum blokzinciri üzerinde dijitalleştirebilir. Platformun dijital varlığı olan ERC20-tabanlı Enjin Coin (ENJ) aracılığıyla, platformda üretilen dijital ürünler alınıp satılabilir.

Enjin (ENJ) Nasıl Çalışır?

2017'de hazırlanan Enjin Coin (ENJ), Haziran 2018'de Ethereum blokzinciri üzerinde ERC20 formatında bir akıllı kontrat olarak oluşturulmuştur. Platformun dijital varlığı olan ENJ sayesinde platformda oluşturulan tüm varlıklar fiyatlanabilir. Enjin blokzinciri ekosistemi, herkese ürün geliştirme, dijitalleştirme ve ürünleri satışa sunabilmek için blokzinciri tabanlı altyapı sunar.

Enjin platformunda ENJ kullanılarak üretilen dijital varlıklar, popülerliği giderek artan NFT (No-fungible token) olarak üretilir ve blokzincirine kaydedilir. Bu sayede, ürünler dijital olarak değerlenebilir ve orijinalliği korunarak alınıp satılabilir. Ürün sahibi, istediği zaman sahip olduğu ürünü imha ederek karşılığını ENJ olarak alabilir.

Enjin, bugün 2 milyar adetten fazla NFT ürününe ev sahipliği yapmaktadır. Ethereum blokzinciri üzerinde kaydedilen dijital ürünler, destekleyen oyun ve uygulamalar arasında kullanılabilir. Üretilen bir ürünü birden fazla merkeziyetsiz uygulama (dApp) veya oyunda kullanmak mümkündür. Ürünlerin farklı uygulamalarda kullanılabilmesi oyun geliştiricilere, oyunlar arasında etkileşim sağlayabilme imkânı sunar.

Enjin (ENJ) Nasıl Saklanır?

Enjin (ENJ) Ethereum blokzincirlerinde üretilmiş ERC20 tabanlı dijital varlıktır. ERC20 varlıklarını destekleyen Ethereum cüzdanlarında saklanabilir. Web3.0 tarayıcı eklentisi cüzdanları (Metamask vb.), masaüstü, web, mobil ya da çevrimiçi cüzdanlar ile ENJ yatırma ve çekme işlemleri yapılabilir. Ethereum (ETH) ağını destekleyen donanım cüzdanlarında da ENJ saklanabilmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login