3 sene önce
3 sene önce

Kervan Gıda, Türkiye’nin İlk Online Çocuk Festivali’ni Düzenliyor

85 ülkeye ihracat yapan yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir ilke imza atıyor. Tamamı Türkiye’de üretilen mamulleriyle her gün 2 milyonu aşkın kişiye mutluluk ulaştıran Kervan Gıda, üç gün boyunca coşkuyla sürecek Türkiye’nin ilk Online Çocuk Festivali’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Türkiye’deki en yüksek yumuşak şeker üretim kapasitesine sahip Kervan Gıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızın heyecanına ortak olmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’deki ilk çevrimiçi Çocuk Festivali’ni düzenleyen Kervan Gıda, 21 – 22 – 23 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceği festivalde minikleri; sevilen sanatçılar, konserler, youtuberlar, faydalı söyleşiler, ünlü esporcular, çeşitli atölyeler, belgeseller, yarışmalar, birbirinden eğlenceli oyunlar ve onlarca sürpriz hediye ile buluşturacak. 

Keremcem, Özgün, Doğukan Manço ve çok daha fazlası… 

Online Çocuk Festivali, 21 Nisan’daki ilk gününde büyük bir coşkuyla açılış yapacak. İlk gün Şahangiller Youtube kanalı, Crew Espor takımı ve ünlü gamer Eren Akın miniklerimizle olacak. Ardından slime atölyesinin gerçekleştirileceği festivalde, Aileler Yarışıyor yarışması yapılacak ve genç sanatçı Ecrinsu Çoban’ın konseri ve söyleşisiyle de ilk gün noktalanacak. 

Festivalin ikinci günü; PubG espor takımı, gamer Ecem Eplis, youtuber Taklitmen ve ünlü oyuncu Berat Efe Parlar’ı ağırlayacak. Bayram süslemesi atölyesinin gerçekleştirileceği ikinci gün, sanatçı Keremcem’in konser ve söyleşisi ile bitecek. 

Online Çocuk Festivali’nin üçüncü ve son gününde ise 23 Nisan belgeseli ile açılış yapılacak. Ardından youtuber Doğa Konakoğlu ve Ekin Eylem Ulaş ile birlikte 23 Nisan temalı cupcake yapım atölyesi miniklerin gününe neşe katacak. Doğukan Manço’nun Adam Olacak Çocuk yarışması ile eğlenen minikler, sonrasında müzisyen Merih Ermakastar ile söyleşi yapma şansını yakalayacak. Türkiye’nin ilk Online Çocuk Festivali’nin üç günlük heyecanı ise ünlü şarkıcı Özgün’ün vereceği konser ile son bulacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login