3 sene önce
3 sene önce

Havalı Annelere Özel En Havalı Hediye Alternatifleri

Dyson, Anneler Günü'nü en havalı annelere özel hediye setleriyle ısı kontrolüne ve saç bakımına odaklanarak kutluyor. Dyson Airwrap saç şekillendirici şık seyahat çantasıyla, Dyson Corrale saç düzleştirici de fırça ve taraklarıyla bu değerli güne özel olarak sunulurken sınırlı sayıda üretilen Nikel/Fuşya rengindeki Dyson Supersonic saç kurutma makinesi ise özel hediye seti ile kısa bir süre için geri dönüyor. 

 

Dyson, ikonik saç bakım ürünü Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin sınırlı sayıda üretilen nikel/fuşya rengini Anneler Günü için özel olarak satışa açıyor. Dyson, saç bakım kategorisindeki üç ürününün hediye setleri ve  Akıllı Isı Kontrolü teknolojisiyle, Anneler Günü’nü havalı annelere havalı saçlar hediye ederek kutluyor. Bu Anneler Günü’nde aşırı ısıdan kurtulmak ve farklı aksesuarlara sahip üç farklı hediye setinden dilediğinizi seçmek size kalıyor.

 

Dyson Airwrap saç şekillendirici 

 

Kadınların çoğu, kullandıkları saç şekillendiricilerin saçlarına zarar verdiğine inanıyor. Dyson Airwrap saç şekillendirici, özel teknolojisiyle bu soruna çözüm sunarak saç sağlığından ve stilinden ödün vermek istemeyen havalı annelerin yardımcısı oluyor.

Coanda etkisi adı verilen aerodinamik bir olguyu kullanan Airwrap, havayı ısıyla birleştirerek saçın sağlığını koruyup doğal parlaklığını ortaya çıkarıyor. Dyson Airwrap, Akıllı Isı Kontrolü teknolojisiyle kadınlara saçlarını aşırı ısı hasarından koruyarak şekillendirme imkanı sağlıyor. 

Dyson Airwrap saç şekillendiriciyle kuaföre gitmeye gerek kalmadan ve zahmetsizce hacimli bukleler, doğal dalgalar veya düz bir stil elde edilebiliyor. Ürünü dilediğiniz yere kolaylıkla götürebilmeniz için tasarlanan seyahat çantasıysa Anneler Günü’ne özel sunuluyor. 

 

Dyson Corrale saç düzleştirici 

 

Tüm saç tiplerine uygun, en zorlu saçların bile kurtarıcısı Dyson Corrale saç düzleştirici; öncü esnek bakır plaka teknolojisiyle, saçı şekillendirmek ve bir araya getirmek için esneyerek her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı ve gerginlik uyguluyor. Dyson Corrale, bilinen düzleştiricilerin aksine,  esnek bakır plakalarıyla daha fazla kontrol sağlayıp şekillendirmeden alınan sonucu artırmak için ısı gerekliliğini azaltıyor ve saçta oluşabilecek hasarı en aza indiriyor.

Akıllı Isı Kontrolü teknolojisine sahip ürün, 165 °C, 185 °C ve 210 °C olmak üzere üç hassas ısı ayarı   sunarken; düşük sıcaklıkta bile istenilen sonuca ulaşmaya yardımcı oluyor. 

Anneler Günü’ne özel, saç derisini rahatlatan ve fön sırasında saçları yumuşatan saç açma fırçası ve saç açma tarağı setiyle sunulan Corrale, kablosuz özelliğiyle dilediği her yerde stilinden ödün vermek istemeyen anneler için ideal bir hediye… 

 

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi

Farklı saç tipleri için tasarlanan Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, doğru hızda ve odaklanmış bir hava akımı kullanıyor. Ergonomik yapısıyla elde tutarken kullanım kolaylığı  ve denge sağlarken, Akıllı Isı Kontrolü teknolojisiyle aşırı ısı hasarını önleyerek saçın doğal parlaklığını koruyor. 

Geleneksel saç kurutma makinelerinin aksine daha sessiz çalışan Supersonic, bu döneme özel sınırlı sayıda üretilen Nikel/Fuşya rengiyle annelerin kalbini çalıyor. Saçın kolaylıkla açılmasını sağlayan saç açma tarağı ve saçı şekillendirirken hacimlendirmeyi sağlayan metalik fön fırçası da Anneler Günü hediye setinde yer alıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login