3 sene önce
3 sene önce

Türsak Vakfı Başkanı Cemal Okan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Gün ve Can Okan, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile buluştu

Mart ayında Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) Başkanı seçilen Cemal Okan ile Yönetim Kurulu Kurulu Üyeleri’nden Burhan Gün ve Can Okan, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile bir araya geldiler.

 

Kısa süre önce gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında başkanlığa seçilen Fono Film'in sahibi ve TAFF Pictures Kurucu Ortağı Cemal Okan ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhan Gün ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Okan, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile sinemanın bugünkü durumu ve geleceği hakkında konuştular. Sinema sektörünün pandemi ile birlikte geçirdiği değişimin konuşulduğu buluşmada, pandemi sonrasındaki süreçte sinema salonlarının geleceğine dair görüşler paylaşıldı. Türk dizi ve sinema sektörünün uluslararası alandaki konumunun da ele alındığı konuşmada, her iki sektörün de yurt dışındaki etkinliğinin artırılması değerlendirilerek çözüm önerileri sunuldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login