3 sene önce
3 sene önce

MHP, AKP, İYİ PARTİ, HDP, DEVA VE GELECEK Partilerinden Onur Hareketi’ne büyük katılım

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, tıpkı Giresun'da olduğu gibi Ordu'da da aynı coşkuyla karşılandı.

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın'ın fikirleri Anadolu'nun dört bir yanında vücut bulurken, Aydın'a olan ilgi de aynı paralelde çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu bağlamda yurt gezilerine devam eden ve Ordu'ya gelen Yaşar Aydın, Giresun'da gördüğü ilginin bir benzerini Ordu'da yaşadı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yaşar Aydın önce Ordulu esnafı ziyaret etti. Akabinde telekonferans ile 53 ilden Onur Hareketi'ne katılım toplantısına bağlanan Aydın büyük moral depoladı.

Ordulu esnaf ve gençlerin de hazır bulunduğu katılım toplantısında duygusal anlar yaşandı. Anadolu'nun bağrına bastığı Yaşar Aydın'ın Onur İttifakı'na ilgi günden güne büyürken Harekete AKP, MHP, HDP, İYİ Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partilerinin il, ilçe ve gençlik teşkilatlarından yaklaşık 11 bin vatandaş katıldı.

KARARSIZLARDAN SONRA İKTİDAR VE MUHALETİN TABANI DA ONUR HAREKETİ'NE KAYIYOR

Halkın gönlüne tercüman olması ve samimiyetiyle kalpleri fetheden Yaşar Aydın'a özellikle kararsızlar ve gençler büyük ilgi duyuyor, destek veriyor. Bu büyük desteğe kibre kapılmadan, mütevazı bir şekilde ve farkında olarak karşılık veren Yaşar Aydın, katılımda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"ÜLKENİN GERÇEK SAHİPLERİNİN ÜLKEYİ YÖNETME ZAMANI GELMİŞTİR"

"9 yıldır yollardayız. Kış demeden, yaz demeden yollardayız. Bu milleti saf sananlar, temiz duygularına karşı bu milleti enayi yerine koymak isteyenler, bizim suskunluğumuzu çaresizlik olarak görenler ve sadece kendi çocuklarının karnı acıkıyor sananlara, yani iktidar ve muhalefetin tamamına söylüyorum, sizin iki yüzlülüğünüze, halkı aşağılamanıza, milletin evlatlarını enayi yerine koymanıza artık karnımız tok. Susma zamanı bitti. Bu ülkeyi bizim dedelerimiz kurdu ve yönetmeyi size bıraktı. Siz ise bize üvey evlat muamelesi yaptınız. Bu ülkeyi kuranların torunları olan bizler, yani ülkenin gerçek sahiplerinin artık ülkeyi yönetme zamanı gelmiştir."

ONUR İTTİFAKI'NA DEV KATILIM

Onur İttifakı'na katılanlara ilişkin sözlerini sürdüren Yaşar Aydın, "Anadolu'nun yürekli evlatlarının, bu milletin gerçek ittifakı olan Onur İttifakı'na olan ilgiye ve bu harekete katılıma herkes iyi baksın. Tam 11 bin vatandaş Onur Hareketi saflarına katıldı. İktidar ve muhalefetin korkudan artık nefesi kesildi. Bir saniye boş durmak yok zafere ulaşıncaya kadar gece gündüz çalışacağız. Görelim mevla neyler, neyler ise güzel eyler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login