3 sene önce
3 sene önce

Vali Su’dan Bitkivadisi’ne ziyaret

Çukurova bölgesinin ilk ve tek kolonya üretim merkezi olan, kolonyanın yanı sıra hijyen ürünleri üreten Bitki Vadisi, Mersin Valisi Ali İhsan Su tarafından ziyaret edildi.

Bitkivadisi Tıbbi Aromatik Yağlar Üretim San. ve Tic. A.Ş. tıbbi ve aromatik yağ üretimi sektöründe yüksek kalite üretim standartları ve geniş ürün yelpazesiyle iş dünyasında ilgi odağı olup, dikkatleri üzerine çekerek emin adımlarla öncü firma olma yolunda aşamaları kat ediyor. 

Mersin’de İşinsanı Coşkun Doğmuş öncülüğünde 11 milyon TL’lik yatırımla kurulan, dezenfektan ve kolonya sektörüne hızlı giriş yapan Bitkivadisi, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ağırladı. Vali Su, gerçekleştirdiği ziyarette fabrikanın çalışma şekli hakkında bilgiler aldı. Vali Su'ya fabrikanın işleyişi hakkında bilgi veren Bitkivadisi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş ve fabrikanın Genel Müdürü Hülya Doğmuş, Mersin'e ciddi bir yatırım yaptıklarını anlatarak, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamlanması ile burada açacakları ikinci fabrika ve yeni makinaların gelmesi ile birlikte üretim kapasitesini iki katına çıkaracaklarının da müjdesini verdiler.

“MERSİN MARKASI YARATMAK ANA AMACIMIZ”

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Bitkivadisi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Doğmuş, “Bitki Vadisi pandemi sürecinde bütün riskleri göze alarak hayata geçirdiğimiz bir projedir. Bu yatırımımızda kolonya başta olmak üzere bir Mersin markası yaratmak ana amacımızdı. Bu amaca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda bizlere hayırlı olsun ziyaretine bundan Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su, çalışmalarımızda bizleri motive etmiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

“GÜNDE 20 BİN ÜRETİM”

Bitkivadisi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş da ziyarete ve fabrikaya ilişkin, “Günde 20 bin adet üretim kapasitesine sahip bir üretim hacmine sahibiz. İhracat noktasında Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak, Avrupa ülkelerine de ürün göndermek için kolları sıvamış vaziyetteyiz. Teknolojide son nokta makinalar ile kolonya ve dezenfektan üretimi yapıyoruz. Üretim tesislerimiz yine son sistem depolama ve kalite kontrol birimleri ile donatılmış durumda. Tüm bunların yanı sıra sahip olduğumuz belgelerle tesisimiz, çevreye zararlı olan hiçbir atık üretmiyor. Bu anlamda da fabrika hem gelecek nesil hem de doğanın korunması için gerekli tedbirleri sıkı sıkıya alıyor ve buna göre üretim yapıyor. Sayın Valimiz de sağ olsunlar fabrikamızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Üreticiye destek mahiyetinde olan bu ziyaretleri için Sayın Valimize ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login