3 sene önce
3 sene önce

AXA’dan 5 Kişilik Grubunu Oluşturan Herkese “Sülale İndirimi”

AXA Sigorta, tamamlayıcı sağlık sigortasının sunduğu hizmetlerine ek olarak sigorta sahiplerinin 5 ile 20 kişi arasında grubunu oluşturanlar için 10 “Sülale İndirimi” fiyat avantajı sağlıyor.

 

Sigorta sektörüne yenilikçi bakış açısıyla öncülük eden AXA Sigorta, Türkiye’de bir ilke imza attı ve tamamlayıcı sağlık sigortası sahiplerinin yararlanabileceği “Sülale İndirimi”ni hayata geçirdi. “Sülale İndirimi” kapsamında ise tamamlayıcı sağlık sigortasının fiyat avantajlarına ek olarak 10 oranında ek bir indirim tanımlanıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran herkes minimum beş, maksimum 20 kişilik bir grup oluşturarak, akrabalık durumuna bakılmaksızın Sülale İndirimi’nden yararlanılabilecek.

 

Tamamlayıcı sağlık sigortası, sigortalılara özel hastanelerde sadece 15 TL devletin zorunlu katılım payını ödeyerek özel sağlık sigortasının sunduğu tedavi imkanları sunuyor. Böylece sigortalılar özel sağlık sigortalarından farklı olarak tedavi ücreti tutarının 20-30’u civarında değişebilen “katılım payını” da ödememiş oluyor; ayrıca özel sağlık sigortasına nazaran hem yıllık bazda çok daha düşük primler hem de tedavi başına çok daha düşük katılım payı ödüyor. Özel hastanelerde tedavi imkânı sağlayan tamamlayıcı sağlık sigortası ürününden faydalanmak için ise SGK’lı olmak yeterli.

 

AXA Sigorta Pazarlama Direktörü Alper Tanyer, “AXA Sigorta olarak “insanların daha iyi bir yaşam sürmelerine katkı sağlama” misyonuyla çalışıyoruz. İnsanların hayatında yalnızca hasar anında zararı ödeyen şirket olmanın ötesine geçmek, hayallerini gerçekleştirirken her zaman güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olmak en öncelikli hedefimiz. Sektörde yer alan “Aile Paketi”ni farklı bir noktaya taşımak istedik, toplumumuzda yer alan geniş aile, yani “sülale” kavramından yola çıktık. Geçtiğimiz yıl mart ayında aile indiriminde 7,5 indirim oranını 10’a çıkardık. “Sülale İndirimi” ile tamamlayıcı sağlık sigortası müşterilerimizin herhangi bir akrabalık ilişkisi şartı olmaksızın sevdiklerini de düşünerek sağlıklarını korumak adına bir adım atmalarında destek olmak istedik. 2020 yılı mart ayında hayata geçirdiğimiz “Sülale İndirimi” kampanyasını tüketicilerden gördüğü yoğun ilgi sebebi ile 2021 Mayıs sonuna kadar uzatma kararı aldık. Sağlık sigortaları bilindiği gibi kişiden kişiye, yaş, cinsiyet ve bulunduğu şehre göre değişebilen fiyatlara sahip. Ancak ortalama değerlere bakıldığında tamamlayıcı sağlık sigortalarının özel sağlık sigortalarına göre dörtte bir hatta beşte bir fiyatlarla erişilebilir olduğunu görüyoruz.” dedi. 

 

Ürünün iletişim çalışmalarında da sülale indirimi için akraba olma zorunluluğu olmadığının altını çizmeye çalıştıklarını ifade eden Tanyer, “Sülale indirimi gibi bir avantajdan faydalanmanın aslında ne kadar kolay olduğunu hayvanlar dünyasının sevimli üyelerinin ağzından aktardığımız eğlenceli bir video ile izleyicilerimizle paylaştık.” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login