3 sene önce
3 sene önce

Türk Futbolunun Efsane İsmi Mustafa Denizli, Gillette’in Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti!

Türkiye’de sporun ve sporcunun daimî destekçisi Gillette, kulüpler ile birlikte hazırladığı Lisanslı Fusion Proglide Taraftar Serisi tanıtımında 3 büyükleri şampiyon yapan tek teknik direktör olan Mustafa Denizli ile iş birliğine imza attı. Mustafa Denizli, Gillette’in yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. 

A Milli Futbol Takımı sponsorluğu, E-spor ve bireysel sporcu sponsorlukları dahil, yıllardır farklı branş ve alanlarda spora ve sporcuya verdiği desteklerle fark yaratan erkek bakımının lider markası Gillette, Türk sporunun önde gelen camialarından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray iş birlikleri ile Lisanslı Fusion Proglide Taraftar Serisi tanıtımında 3 büyükleri şampiyon yapan tek teknik direktör, Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli ile iş birliğine imza attı. 

 

Mustafa Denizli kamera karşısına geçti! 

 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’da teknik direktörlük yapan ve görev aldığı bu üç takımla da şampiyonluk yaşama başarısı gösteren Mustafa Denizli’nin yer aldığı reklam filminde, futbolseverler, unutulmaz anları tekrar yaşıyor.  

 

Yönetmenliğini Burcu Matur’un üstlendiği reklam filminde, Mustafa Denizli’nin 1987-1988 sezonunda Galatasaray, 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe ve 2008-2009 sezonunda ise Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadığı yıllara ait görüntüler ekranlara geliyor. 

 

“Şampiyonluk Tıraşıyla Sen De Takımına Destek Ol”

 

Mustafa Denizli, “Şampiyonluk Tıraşıyla Sen De Takımına Destek Ol” diyerek; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını takımlarına saha dışında da destek olmaya davet ediyor.  

 

Mustafa Denizli’nin, 3 büyüklerin başında elde ettiği bu önemli başarılarından ilham alınarak “Şampiyonluk Tıraşıyla Sen De Takımına Destek Ol” sloganıyla üretilen ve 3 büyüklerin logolarını üzerinde barındıran Gillette Fusion Proglide serisi, tıraş olurken de takımına destek olmak isteyen tüm taraftarlar için raflarda ve sanal mağazalarda yerini aldı.  

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login