3 sene önce
3 sene önce

İYİ Parti, çiftçi ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin esnaf, çiftçi ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Sezgin, ziyaretler kapsamında bu kez köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Çiftçiyle sohbet etti.

İlçe ve köy ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Germencik’te esnafı ziyaret etti. Bölgenin sorunlarını esnaftan dinleyen Sezgin daha sonra köyleri gezerek ziyaretlerini sürdürdü. Sezgin’e ziyaretlerinde Germencik İlçe Başkanı Sebahat Baltacı, Meclis Üyesi Bülent Yeşil ve İlçe Teşkilatı eşlik etti. Ziyaretlerde İYİ Parti’nin geliştirdiği yeni politika önerileri anlatıldı.

İYİ Partili Sezgin daha sonra Germencik Turalar Köyü Muhtarı Ümmet İzmir eşliğinde bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Koçarlı'da İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci ve İlçe Teşkilat mensuplarıyla birlikte Yeniköy'de Muhtar Yüksel Bıçakçı; Bıyıklı Köyü'nde ise Muhtar Mustafa Turgan eşliğinde, çiftçiyle dertleşti.

“İKTİDARIN YANLIŞ POLİTİKALARINDAN DOLAYI MUSTARİPLER”

Sezgin ziyaretle ilgili, “Tarım ve hayvancılıkla ilgili taleplerini dinledik. Genel olarak baktığımızda gerek esnafımız gerekse çiftçimiz halinden memnun değil. Nereye gitsek kiminle konuşsak iktidarın yanlış politikalarından dolayı mustaripler. Gerekli notlarımızı aldık. İlgili yerleri mutlaka bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login