3 sene önce
3 sene önce

Lüleburgaz’da haftalık pandemi ve sosyal yardım raporu

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım Raporu’nun” 8-12 Mart 2021 tarihleri arasını kapsayan dönemi yayınlandı. 

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta şeffaf bir şekilde paylaştığı “Pandemi ve Sosyal Yardım Raporu” yayınlandı. Yayınlanan raporda destekte bulunulan aile sayısından kullanılan maske ve eldiven sayısına kadar çok sayıda bilgi şeffaf bir şekilde paylaşıldı. 

 

25 aileye daha nakit desteği

 

Korona virüs salgınından bu yana vatandaşın her alanda yanında olan Lüleburgaz Belediyesi bu doğrultuda 8-12 Mart tarihleri arasında belediyeye başvurup gerekli şartları taşıyan 25 aileye daha nakit desteğinde bulundu. Bununla birlikte 24 aile de 258 parça giyecekle Sevgi Mağazası’ndan faydalandı. 

 

10 bin maske, 161 litre dezenfektan

 

Tüm bunlarla birlikte korona virüsle mücadele de tüm hızıyla devam etti. Geçtiğimiz hafta Lüleburgaz Belediyesi 161 litre dezenfektan kullanırken gerek belediye personeline gerekse vatandaşlara 10 bin 660 adet maske dağıttı. Öte yandan yine aynı şekilde 3 bin 800 adet eldiven kullanıldı. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü ekipleri de 264 iş yerinde korona virüs denetimi gerçekleştirdi. 

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login