3 sene önce
3 sene önce

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Çakır, “14 Mart Tıp Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır mesajında: “Osmanlı İmparatorluğunda ilk tıp okullarının 14 Mart 1827 tarihinde 'Tıbhane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire'nin açılışı, ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilmektedir. 
Toplum sağlığını korumak için ülkemizin dört bir yanında her türlü zor şartta dahi bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “'Beni Türk doktorlarına emanet edin” sözlerini kendilerine şiar edinen hekimlerimizin bilgi, birikim ve özverili çalışmalarını dün olduğunu gibi bu gün ve yarında sürdüreceklerine inancım tamdır. Özellikle çalışmalarına pandemi sürecinde yakından tanık olduğumuz sağlıkçılarımıza ödenemeyecek bir borcumuz vardır. Bu yüzden tedbir kurallarına uyarak en azından onlara bu şekilde yardımcı olabiliriz.  Bu duygu ve düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login