3 sene önce
3 sene önce

Yerli ve Milli Konser, Etkinlik Teknolojisi JoJo Tüm Mobil Uygulamalarda Yerini Aldı!

Eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ halde yaşamak isteyenler için  her ayrıntısı düşünülerek geliştirilen JoJo platformu tüm mobil store’larda yerini aldı. Konser ve etkinlikleri gerçek sahne performansı atmosferinde  yaşatmayı hedefleyen  JoJo; katılımcıların dostları, aileleri, eşleri ile  online ortamda görüntülü ve yazılı sohbet ettiği, etkinlik mekanına canlı olarak bulunduğu yerden bağlanabildiği, yüksek çözünürlüklü görüntü ve ses kalitesinde etkinlik yayınını izleme olanağı bulabildiği yepyeni bir platform.

 

3 Milyon TL yatırımla hayata geçen JoJo 3 ay içinde 50 bin üyeye, 200 bin izlenmeye ulaştı.

 

Yerli ve milli teknolojiyle geliştirilen JoJo, 6 aylık bir çalışma ile JoJo Jolly Joker’in 3 milyon TL yatırımı sonucu hayata geçirildi. Aralık ayında lansmanını yapan platform web üzerinden yayın hayatına başladığından bu yana 100 binin üzerinde bilet satışına ulaştı. JoJo bu süre içinde 50 bin üyeye, 200 bin izlenmeye erişti.

 

Kullanıcılar online odaya  5 kişiye kadar arkadaşlarını ve sevdiklerini davet ederek ya da tek başına katılım sağlayabiliyor!

 

JoJo platformuna üye olan kullanıcılar, online konser ve etkinliklerin tadını sevdikleri ve arkadaşlarıyla ‘’yüz yüze birbirlerine bağlanarak ve bir aradaymış’’ gibi çıkarabiliyor.

 

Kullanıcılar; JoJo’nun sunduğu Odalı Bilet kategorisinden alacakları ‘’tek bir bilet’’ ile 5 arkadaşını konser veya etkinliğe telefon numaraları üzerinden davet edebiliyor. Böylece sevdikleri ve şarkılarına yüksek sesle eşlik etmek istedikleri sanatçının konserini, kendilerine özel sunulan odada arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek ve sınırsız eğlenceyi gerçek bir konser atmosferinde yaşayabiliyor.  

 

‘’Tutkunu olduğum sanatçıyı rahat koltuğumda, elimde en sevdiğim içeceğimle tek başına izlemek istiyorum.’’ diyenler için ise Jojo tekil bilet kategorisini sunuyor. Böylece eğlence ve müziğin tadını tek başına çıkarmak isteyenlere evlerini veya bulundukları herhangi bir ortamı gerçek bir konser alanına dönüştürme imkânını tanıyor. 

 

JoJo’nun, sektör için yepyeni bir soluk olacağına inandıklarını belirten Jolly Joker ve JoJo Genel Müdürü Can Aydoğdu  “Yıllardır takipçilerimize konser mekanlarımızda en iyi deneyimi yaşatmaya çalışıyoruz. Jolly Joker’in bulunduğu şehirler dışında konserlerimizle ilgili çok fazla talep geliyor. Müziğin herkese ulaşmasını hedefleyen bir marka olarak ‘JoJo’ gibi bir platforma ihtiyacımız vardı. Pandemi döneminin bize tekrar hatırlattığı gibi, müzik, hem fiziksel hem dijital dünyada hibrid olarak var olmaya her zaman devam edecek. JoJo dijital dünya tarafında oldukça yenilikçi bir bakış açısı sundu ve biz de Jolly Joker olarak sanatçılarımızı sevenleriyle, bulundukları yerin önemi olmadan buluşturmak için JoJo’dayız.”dedi.

 

 

JoJo’nun yeni fonksiyonları çok yakında!

 

Önümüzdeki günlerde JoJo kullanıcılarını bekleyen birkaç eğlenceli fonksiyon ise; 

Konserlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘peçeteye şarkı yazarak istekte bulunma!’ 

Katılımcıların birbirlerinin yazdıklarını gördüğü ‘Chat Havuzu’!

Odalı ve tekil biletin yanı sıra ayrı bir kategori olarak kullanıcılarla buluşacak ‘Kutlama Paketi’ ile ise isteyen katılımcılar sevdiklerinin özel günlerini JoJo’nun sunduğu özelliklerle kutlayabilecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login