3 sene önce
3 sene önce

Kadınlar meydanlarda karanfillerle karşılandı

2017 yılından bugüne dijital sektörün içinde olan Abat Bilgi Teknolojileri A.Ş. birçok başarılı projede yer almıştır. E-ticaret sektöründe deneyimli, uzman ekibi ile pazarın nabzını tutarken, üretici ile tüketicilerin en güvenli, en rahat, en hızlı yol ile buluşmasını sağlar. Küçük işletme sahiplerinin de büyük markaların arasında yer almasına imkân sunan e-ticaret yöntemi, ülkede ekonomik piyasanın daha hızlı işlemesine imkân sağlıyor. Teknolojik dünyada üreticilerin birçok projesinde yer alan Abat Bilgi Teknolojileri A.Ş. üreticilerin isteklerini iyi bilir ve üreticilere en kârlı satış imkânını sunar.

 

Tecrübeli kadromuz ve istikrarlı bir şekilde ilerlediğimiz vizyon ve misyonlarımız doğrultusunda sizlere en kaliteli hizmeti vermeyi planlıyoruz. Sadece e-ticaret konusunda değil, web tasarım, web site analizi, kurumsal yazılım hizmetleri, SEO, sosyal medya yönetimi ve birçok konuda deneyimli ekibimiz ile sizin tüm eksikleriniz için yanınızdayız.

 

Ürettiğiniz ürünün pazardaki konumunu araştırarak, piyasadaki diğer ürünler ile kıyaslayan ekibi, oluşturduğu istatistikler üzerinden ürününüzün hangi tüketici kesimine hitap ettiğini tespit edip, alıcılar ile sağlıklı bir rota üzerinden ulaşmasını sağlıyor.

 

Ticaret yöntemlerinin son zamanlarda en popüler yolu olan e-ticaret yöntemi, size; ürününüzü satabilmek için sadece bölgesel değil, küresel imkânlar da sağlar ve toptan bir şekilde satış fırsatı sunar.

 

Hem üreticinin hem de tüketicinin işini kolaylaştıran bu sistemi kullanırken, 7/24 danışmanlarımız tarafından destek alabilirsiniz.

 

Teknoloji platformunda birinciliği hedefleyen Abat Bilgi Teknolojileri A.Ş.‘nin kurucusu olduğu Alınıyor alışverişin en keyifli hali ile karşınızda. Binlerce markanın ürünlerini bulabileceğiniz elektronikten beyaz eşyaya, mobilyadan giyime; sizin, evinizin ve sevdiklerinizin tüm ihtiyacı için yanınızda.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login