3 sene önce
3 sene önce

Kadın girişimciliğini destekleyen Şekerbank’tan, ‘Kadınlar Günü’ne özel kampanya…

Sürdürülebilir Bankacılık faaliyetleriyle kadınların ekonomiye daha etkin katılmalarını sağlamak için destekler sunan Şekerbank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Banka, 3 ay ötelemeli nakit desteğinin bulunduğu kampanyanın yanı sıra birbirinden avantajlı ürünleri kapsayan destek paketini de kadın müşterilerine sunuyor.

 

 

“Anadolu Bankacılığı” misyonu ile bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kesimlere ulaşarak Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın girişimcileri desteklemeyi sürdüren Şekerbank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, sahibi kadın olan işletmelere yönelik kampanya hazırladı.

 

3 ay ödemesiz dönem

Şekerbank, kadın girişimcilerin işveren olması, sosyal ve ekonomik olarak güçlenmesi için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hazırladığı avantajlı faiz oranları içeren kampanyada 3 ay ödemesiz dönem imkânı sunuluyor. Nakit desteğinden yararlanan işletme sahiplerine özel POS fiyatlamasının yanında ilk 10 yaprak için geçerli olmak üzere çek karnesi ücretsiz olarak verilecek. 

 

Tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme fırsatı

Bankanın Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak sunduğu destek paketinde iki otomatik ödeme talimatı veren kadın müşterilere tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme fırsatı yer alırken, paket kapsamında internet ve mobil bankacılık kanallarından yapılacak EFT/havale işlemlerinden 1 ay boyunca masraf alınmayacak. 

 

Destek paketi içerisinde Banka’nın sunduğu farklı kart ürünleri için de kampanyalar düzenleniyor. “Bütçem Benim Bonus Kart” talep eden kadın müşteriler ilk harcamalarında 75 TL bonus kazanacak. Ayrıca Üreten Kart sahibi olan kadın müşteriler 500 TL ve üzeri yaptıkları harcamalardan 50 TL ekstre indirimi sunulurken, Şeker Bonus Kart’ı olan kadın müşterilere ise kozmetik sektörlerinden yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlere 50 TL bonus hediye edilecek.

 

Tuğbay Kumoğlu: “Şekerbank her zaman kadın girişimcilerin yanında” 

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, bankanın bu özel güne yönelik hazırladığı destek paketi için şunları söyledi: “Kadınların üretime katılarak ekonomiye dâhil olması Türkiye’nin Sürdürülebilir Bankası Şekerbank olarak bizim en önemli gündemlerimizden birisi. Biz kadınları sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil, sadece büyük şehirlerdeki kadınları değil tüm yıl boyunca Anadolu’nun her yerindeki kadınları desteklemek için sürekli çalışıyoruz. Bu kapsamda 2020 yılında 12.500’e yakın kadın müşterimize ulaştık ve 496 milyon TL finansman sağladık. Şekerbank olarak her zaman kadın girişimci, esnaf ve üretici kooperatiflerin yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login