3 sene önce
3 sene önce

Bitkilerin gücü adına, Nesilden Nesile Güzellik Sırları

Kalıcı güzelliğe ve bedensel şifaya doğal yollarla ulaşmayı kim istemez ki? Handan Karael, 8 Mart’ta raflarda yerini alacak Nesilden Nesile Güzellik Sırları kitabı ile geleneksel deneyimlerin ışığında, bitkilerin ve doğal malzemelerin gücünü günlük hayata dahil etmeyi amaçlıyor.

 

 Nesilden Nesile Güzellik Sırları, 25 yıldır cilt bakımı konusunda işin mutfağında bulunan, kuşaklar boyu süregelen bilgileri, ulusal ve uluslararası pek çok eğitimle destekleyerek kariyerine devam eden Handan Karael’in imzasıyla, 8 Mart’ta raflarda yerini almaya hazırlanıyor. 

 

Handan Karael’in aile mirasıyla beraber günümüz bilgilerini de derleyerek oluşturduğu reçeteler, malzemelerinin kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra, pratik bir şekilde uygulanabilmesiyle de dikkat çekiyor. 

 

Cildimiz ve bedenimiz için bakım tarifleri, peelingler, kremler, şifa içeren içecekler ana başlıkları altında toplam 162 reçete ile birlikte tariflerde kullanılan malzemeleri tek tek tanıtan bu kapsamlı çalışmayı hayatımıza dahil etmek, hepimize iyi gelecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login