3 sene önce
3 sene önce

Türk Girişimciler ve Körfez Bölgesi Fonları Online Etkinlikte Buluştu

T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Dubai Türkiye Başkonsolosluğu, Türkiye’den 10 kişilik bir girişimci grubunu, online olarak düzenlenen etkinlikle Körfez bölgesinden 25’in üzerinde erken aşama yatırım fonu yöneticisi ile bir araya getirdi. Türk girişimciler proje ve faaliyetleri ile ilgili fon yöneticilerine sunumlar gerçekleştirerek kendilerini tanıtma imkanı bulurken, sunumlarının ardından bire bir görüşmelerde bulundular. 

T.C Yatırım Ofisi Başkanlığı ve Dubai Türkiye Başkonsolosluğu, Türkiye’de gün geçtikçe gelişen girişimci ekosistemine katkı sunmak hedefiyle, büyüyen Türk girişimciler ile Körfez bölgesindeki erken aşama yatırım fonlarını online bir etkinlikte bir araya getirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona T.C Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu ve T.C Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç’ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Finansal Yatırımlar Müdürü Ahmet Cüneyt Selçuk, 10 ayrı Türk girişimci ve körfez bölgesinde faaliyet gösteren 25’in üzerinde erken aşama yatırım fonu temsilcisi katıldı. Organizasyon moderasyonunu ise Ersoy Erkazancı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Teknolojinin en büyük sermayesi üretken zihinlerdir.” sözüne atıfta bulunan Dağlıoğlu, Yatırım Ofisi olarak, uluslararası yatırımcılar ve Türk girişimciler arasında bir köprü görevi görerek Türkiye'deki teknoloji ekosistemini desteklediklerini belirtti. Ayrıca, Körfez bölgesindeki yatırım fonlarını paydaşı oldukları dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest kapsamında düzenlenen Takeoff Uluslararası Girişim Zirvesi‘ne davet etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login