3 sene önce
3 sene önce

Banvit, IQF şoklama teknolojisiyle gıda israfının da önüne geçmeyi hedefliyor

Banvit, IQF adı verilen şoklama teknolojisiyle ürettiği “Dondurulmuş Piliç Baget”i tüm Türkiye’de A101* mağazalarında tüketicilerin beğenisine sundu. Banvit bu inovatif ürünün ambalaj tasarımında kullandığı kilitli aç kapa poşet özelliğiyle, gıda israfının önüne geçilmesine de katkı sağlayacak…

 

Gıda sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Banvit, inovasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. IQF adı verilen şoklama teknolojisi kullanılarak üretilen ve kilitli ambalaj özelliğiyle Banvit’in bu kategorideki ilk ürünü olan “Dondurulmuş Piliç Baget”, tüm Türkiye’de A101* mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.

 

-40 derecede tek tek dondurulan, böylece lezzetleri korunan piliç bagetler derin dondurucuda birbirine yapışmadan kolaylıkla saklanabiliyor. Kilitli aç-kapa ambalajı sayesinde tüketiciler ihtiyaçları kadar ürünü poşetten alıp, kalan piliç bagetleri bir sonraki kullanımlarına kadar derin dondurucuda güvenle saklayabiliyorlar. Banvit ayrıca ambalaj tasarımında kilitli poşet özelliğini kullanarak gıda israfının önüne geçilmesine de katkı sağlıyor.

 

Şimdilik A101* mağazaları kanalıyla tüm Türkiye’de satışa sunulan “Banvit Dondurulmuş Piliç Baget”, ilerleyen tarihlerde alternatif satış noktalarından da tüketicilerine ulaştırılacak. Banvit, önümüzdeki dönemlerde dondurulmuş ürün kategorisine ekleyeceği yeni ve pratik farklı lezzetlerle de sofraları renklendireceğini şimdiden müjdeliyor.

 

Banvit Dondurulmuş Piliç Baget, A101 mağazalarında tek seferlik alınan bir afiş ürünü olarak, 11 Şubat 2021 tarihinden itibaren ve stoklarla sınırlı olarak satışa sunulmuştur.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login