3 sene önce
3 sene önce

Lüleburgaz’da haftalık pandemi raporu

Lüleburgaz Belediyesi’nin haftalık duyurduğu “Sosyal Yardım ve Pandemi Raporu” yayınlandı.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüsle mücadelenin yanı sıra sosyal yardımlarda gerçekleştirdiği çalışmaları şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla duyurduğu “Sosyal Yardım ve Pandemi Raporu” yayınlandı. 15-19 Şubat tarihleri arasını kapsayan raporda geçtiğimiz hafta nakit desteği bulunulan vatandaştan Sevgi Mağazası’ndan faydalanan vatandaşlara kadar çok sayıda detay yer aldı.

 

49 aileye daha destek

 

Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta Lüleburgaz Belediyesi, 49 aileye daha nakit desteğinde bulundu. Bunun yanı sıra 15 aileye de geçtiğimiz hafta Sevgi Mağazası’ndan 180 parça giyecek desteğinde bulunuldu.

 

10 bin 800 maske dağıtıldı

 

Bununla birlikte Lüleburgaz Belediyesi yine geçtiğimiz hafta pazar yerleri ve belediye hizmet binasında gerek personel gerekse de vatandaşlar için toplam 10 bin 894 adet maske ile 3 bin 200 adet eldiven kullandı. Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta 189 litre dezenfektan kullanılırken, 2 bin 440 adet çöp konteyneri de deterjanlı suyla temizlendi. Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri korona virüs kapsamında 62 adet iş yerinde denetim gerçekleştirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login