3 sene önce
3 sene önce

Anadolu’dan Sınırları Aşmaya Devam Ediyor

Deloitte ve Facebook iş birliği ile bu yıl 15. kez gerçekleştirilen ‘Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2020’ ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri belli oldu. Şirketlerin son 4 yılda en hızlı büyüme oranları baz alınarak hazırlanan programa üst üste 3 senedir dahil olan biletall.com,  listede Kayseri’den yer alan tek şirket olarak da büyük bir başarıya imza attı.

 

Dünyanın önde gelen denetim şirketi Deloitte tarafından teknoloji firmalarına ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratma ve yeni iş birlikleri geliştirme fırsatı sunan  Deloitte ve Facebook iş birliği ile bu yıl 15. kez gerçekleştirilen ‘Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2020’ programı pandemi şartları nedeniyle online ortamda düzenlendi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden birçok kurumun başarısını taçlandırdığı listede İstanbul’dan 32, Ankara’dan 11, İzmir’den 3, Kocaeli’den 2, Kayseri ve Sakarya’dan ise 1’er şirket yer aldı. Listede yer alan kuruluşlar Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast 500 Programı’na da aday olarak Türkiye’yi temsil edecekler. 

 

Koronavirüs Sürecinde Teknolojiye Yatırımın Önemini Daha Çok Anladık

 

Üst üste 3’üncü kez listeye dahil oldukları için mutlu olduklarını dile getiren biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, “ Küresel olarak zorlu bir süreç geçirirken bu ödül bizleri hem motive etti hem de önümüze daha emin adımlarla bakmamızı sağladı. Girişim ekosisteminin de her geçen gün ne kadar geliştiğinin göstergesi olan bu liste ayrı ayrı başarı hikayelerini içinde barındırırken ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor. Teknoloji artık hayatımızın her anına dokunuyor. Bunu yönlendiren ülkeler ise öne çıkıyor. Pandemi sürecinde birkaç yılda yaşanacak değişimler bir anda oldu. Bu nedenle teknolojiye yatırım, ar- ge inovasyon çalışmalarının önemi daha çok ortaya çıktı. Biz de firma olarak bu bilinç ile yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Fast Company Dergisi, Türkiye’de cirolarına göre en büyük “internet” şirketlerini açıkladı. Orada da 46’ncı sırada yer aldık” dedi.

 

Her Sene Üzerine Koyarak Büyüyoruz

 

Anadolu’nun dijital kaplanı olarak adlandırılmanın da gurur verici olduğu kadar ayrı bir sorumluluk da yüklediğini belirten Çelik, sözlerine şöyle devam etti: “   Kurulduğumuz günden bugüne kadar kazandığımız tecrübeyle de her sene üzerine koyarak daha büyük hedeflere doğru koşuyoruz.  Hem yurt içinde ve hem de yurt dışında başarımızın onurlandırılması gurur verici bir durum. Sadece teknolojiye değil şirket olarak insan kaynaklarından sosyal projelere kadar geniş yelpaze de yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Sürdürülebilir büyüme sağlayarak iş hacmimizi önümüzdeki arttırmayı hedeflerken Anadolu’dan sınırları aşmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login