3 sene önce
3 sene önce

Huawei Petal Search ile Yakınınızdakileri Keşfedin

Türkiye’de 2020’nin yaz aylarında kullanıma sunulan Huawei mobil arama motoru Petal Search, 2021’de de kullanıcılarına daha iyi hizmet sağlamak için kendini geliştirmeye devam ediyor. Petal Search “Yakınlarda” özelliği ile kullanıcılar yakınlarındaki kafe, otel, restoran, alışveriş ve etkinlik gibi birçok noktayı arayıp onlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler.

 

Eski alışkanlıkların yerini hızla yenilerine bıraktığı günümüzde, davranışlarımızın çoğu dijital kanallar aracılığıyla çevrimiçi bir hal aldı. Bugün artık markete gitmek, alışveriş yapmak veya nöbetçi eczane aramak yerine çoğumuz bu ihtiyaçlarımızı akıllı mobil cihazlarımızdan karşılar duruma geldik. Tam da bu noktada Petal Search, yayınladığı son güncelleme ile kullanıcılarını kendi yakınlarında yer alan hizmetlerle buluşturuyor.

 

Yakınınızdakilere bir de bu gözle bakın

Petal Search “Yakınlarda” özelliği ile kullanıcılar, yakın oldukları yerleri ve etraflarında neler olduğunu görebilecekler. Buna ek olarak, etrafta bulunan kafe, restoran, spor salonu, giyim mağazası ve buna benzer birçok yerel işletme yine kullanıcılar tarafından ulaşılabiliyor olacak. Bununla birlikte bu özellik, kullanıcılara faydalı olabilecek önerileri görmelerini ve ihtiyaç duydukları yerlere kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak.

 

Avrupa başta olmak üzere, bugün dünya genelinde 170’ten fazla ülkede, 15 milyondan fazla kullanıcısı olan Petal Search, kategori ve arama bazlı özel sonuçlarıyla kullanıcıların ihtiyaçlarını kolayca karşılamasını sağlıyor. Petal Search kullanıcıları, herhangi bir internet sitesini ziyaret etmeden müzik dinleyebilir, otel rezervasyonu yapabilir, sadece bir anahtar kelime yazarak ilgili tüm haberleri okuyabilirler. Bunlara ek olarak, “Yakınlarında” sekmesi ile de yaşadıkları yerdeki restoranları görüntüleyebilir, market fiyatlarına göz atılabilir, uygun kiralık evlerin harita üzerinden uzaklığına bakabilirler.

 

Yüksek güvenlikli önlemleri

Huawei Petal Search, çok sıkı gizlilik, güvenlik, kişisel mahremiyet ve telif hakkı koruma standartlarına odaklanılarak geliştirildi. Huawei Petal Search, Verilerin işlenmesinde daha fazla güvenilirlik sağlayan Genel Veri Koruma Yönetmeliği’ne (GDPR) uygunluğunu gösteren Avrupa Gizlilik Mührü sertifikasına sahip.

 

Kullanıcıların güvenle uygulama indirmesini sağlayan özelliklerden biri, dünya çapında 6 bölgesel merkez ve 15 veri merkezinde yerel veri depolaması kuran Huawei Mobil Servisleri. Yerelleştirilmiş hizmet dağıtım politikasına uygun olarak kişisel bilgiler şifrelenerek kullanıcının ait olduğu bölgede saklanıyor. Ayrıca, hassas kişisel veriler yalnızca cihazda işleniyor. Böylece Huawei kullanıcıları kişisel verileri üzerinde tam kontrole sahip oluyorlar.

 

Geliştirmeler devam ediyor

Huawei, Petal Search’ü ve özelliklerini geliştirmeye devam ederek mükemmel arama deneyimini kullanıcıları için daha da mükemmel hale getirmeye çalışıyor. Huawei’nin geliştirme yol haritasında daha çok kategorinin açılmasını sağlayacak dikey arama var. Böylece Petal Search, finans, müzik ve ses tanıma yanında görsel aramalarda da iyileştirmeler sunacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login