3 sene önce
3 sene önce

İspanya Süper Kupası finali Tivibu’da

İspanya Süper Kupası’nın finalinde Barcelona ile Athletic Bilbao 17 Ocak Pazar günü kupayı kazanmak için karşılaşacak. Dev final şifresiz sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. İspanya Süper Kupası’nın son 16 turundaki maçları da hafta sonu sadece Tivibu’da izleyiciyle buluşacak.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Dörtlü Final formatında oynanan İspanya Süper Kupası’nın finalinde Barcelona ile Athletic Bilbao 17 Ocak Pazar 23.00’te kupayı kazanmak için karşılaşacak. Tüm dünyanın merakla beklediği dev final şifresiz sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. İspanya Süper Kupası’nı 13 şampiyonlukla ‘En çok kazanan kulüp’ olan Barcelona’nın ardından Real Madrid’in 11 kupası bulunuyor.

Copa del Rey’de toplam dokuz maç

1901 yılından bu yana düzenlenen İspanya Süper Kupası’nın son 16 turundaki maçları da hafta sonu sadece Tivibu’da ekranlara gelecek. 16 Ocak Cumartesi 14.00’teki Almeria-Alaves ve R.Vallecano-Elche maçlarıyla başlayacak Copa del Rey heyecanı, 18.00’daki Girona-Cadiz, 20.00’deki Fuenlabrada-Levante ve 22.00’deki Pena Deportiva-R.Valladolid ile Leganes-Sevilla karşılaşmalarıyla sürecek. 17 Ocak Pazar ise 14.00’teki Malaga-Granada, Espanyol-Osasuna, 18.00’de Sporting Gijon-Real Betis, 20.00’de Alcorcon-Valencia maçları oynanacak.

Ajax-Feyenoord şifresiz Tivibu Spor’da

Hollanda Eredivisie’de ise bu hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak. Ligde 38 puanla zirvede yer alan Ajax’ın 35 puanla ikinci sırada yer alan ezeli rakibi Feyenoord’u Johan Cruijff Arena’da konuk edeceği karşılaşma 17 Ocak Pazar 18.45’te şifresiz sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. Ajax-Feyenoord derbisinin dışında Hollanda Ligi’ndeki Emmen-Vitesse, S.Rotterdam-PSV Eindhoven ve Groningen-Twente maçları da hafta sonu sadece Tivibu’dan ekranlara gelecek. Belçika Ligi’nde ise 17 Ocak Pazar 15.30’da Gent-Antwerp ve 22.45’teki St.Truiden-OH Leuven maçları Tivibu’dan yayınlanacak.

Basketbolda derbi heyecanı: Fenerbahçe-Beşiktaş

ING Basketbol Süper Ligi de hafta sonu derbiye sahne olacak. Fenerbahçe Beko’nun ezeli rakibi Beşiktaş’ı 17 Ocak Pazar 13.00’te konuk edeceği karşılaşma, Tivibu Spor 2’den ekranlara gelecek. Derbi heyecanı dışında ING Basketbol Süper Ligi’nde hafta sonu Galatasaray-Ormanspor, Afyon Bld-A.Petkim, Büyükçekmece-Tofaş, Türk Telekom-Anadolu Efes, Bahçeşehir-Darüşşafaka ve Karşıyaka-Gaziantep maçları da Tivibu’dan yayınlanacak.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login