3 sene önce
3 sene önce

Vakaların arttığı Lüleburgaz’da reklam panolarıyla “Evde kal” mesajı

Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanındaki billboardları “Evde kal” mesajlarıyla donattı. Reklam panoları kentin dört bir yanındaki reklam panolarını süslerken, vatandaşlara etkili mesajlar içeren cümle ve görsellerle “Evde kal” çağrısında bulunuldu.

Lüleburgaz Belediyesi, Türkiye geneliyle birlikte vaka artışının görüldüğü kentlerden biri olan Lüleburgaz’da vatandaşlara reklam panolarıyla “Evde kalın” çağrısında bulundu. Bu kapsamda belediye kentin ana arterlerinde bulunan ve günde binlerce kişinin geçtiği caddeleri “Evde kal” mesajlarıyla donattı.

“MASKE, MESAFE, HİJYEN”

Belediyenin etkili mesaj içerini görsellerle donattığı reklam panolarıyla vatandaşa zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları yönünde çağrıda bulunuyor. Öte yandan günde yaklaşık 20 bin aracın geçtiği E-5 Karayolu’ndaki üst geçide de “Maske, mesafe hijyen” yazılı dev afiş asıldı. Bu sayede çok sayıda sürücünün bu mesajları okuyarak koronavirüse karşı gerçekleştirilen mücadeleyi unutmaması hedefleniyor.

ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN

Lüleburgaz Belediyesi’nin hayata geçirdiği reklam panolarıyla uyarma yöntemi sayesinde daha fazla kişiye ulaşılması hedefleniyor. Vatandaşların da ilgiyle okuduğu ve her bölgede farklı görselin kullanıldığı yazı ise şöyle; “Covid-19 tehlikesi artarak devam ediyor. Zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Çıkmak zorundaysanız lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyun.”

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login