3 sene önce
3 sene önce

Acun Ilıcalı OPPO’nun Reno4 Serisi İçin Ekran Karşısına Geçti

Uslu bir köpek, gösterişli bir avize, üç heyecanlı genç… İki çocuk, bir top, bir grup masum insan… OPPO’nun Reno4 Serisi için çekimlerini Acun Ilıcalı ile tamamladığı ve bugün yayına giren yeni reklam filmi izleyicilere, dinamik, şaşırtıcı ve eğlenceli anlar yaşatıyor.

Yeni nesil akıllı telefon modelleriyle Türkiye pazarında büyümeye devam eden OPPO, izlenme rekorları kıran Reno3 Serisi reklam filminden sonra kısa bir süre önce tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Reno4 Serisi’nin reklam kampanyasına da yine Acun Ilıcalı ile devam etti.

Acun Ilıcalı’nın çevresinde meydana gelen, dinamik, şaşırtıcı ve eğlenceli anların izleyicilerle buluştuğu reklam filminde uslu bir köpeğin yaratabileceği karmaşayı ve bir çocuğun koca bir partinin tüm seyrini nasıl değiştirebileceğini görüyoruz. Acun Ilıcalı ise yaşanan tüm sahneleri Reno4 Serisi modelleri ile görüntüleyerek tüm bu anları kendi koleksiyonuna ekliyor.

‘Hayatım Benim Koleksiyonum’ çatı stratejisinin devam filmi olma özelliğini taşıyan yeni reklam kampanyası, ‘En Canlı Anlar Koleksiyonda Yaşar’ mottosuyla hazırlandı. OPPO ve Karbonat iş birliğinin 2020 yılında gerçekleştirilen ikinci büyük projesi olan reklam filmi, Kala Film’den Turgut Akaçık yönetmenliğinde çekildi. Çekimleri 2 günde tamamlanan reklam filmi bugün itibariyle TV kanallarında ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Yeni OPPO Reno4 Serisi

Endüstriyel tasarımın sınırlarını zorlayan Reno4 Serisi; Reno4 Pro, Reno4 ve Reno4 Lite olmak üzere üç farklı modelle birlikte geliyor. Bilinen tüm ortak özelliklere sahip olan bu üç üründen her biri aynı zamanda kendi avantajlarını da sunuyor. Reno4 Pro, sadece 36 dakikada telefonunuzu %100 şarj etmenize olanak sağlayan 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj özelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken Reno4 Lite ise, ikisi önde yer alan altı yapay zeka özellikli kamera ile mobil fotoğrafçılıkta sınırları zorluyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login