3 sene önce
3 sene önce

Mehmet Veysi Bora’dan organizatör ve menajerlere öneriler

Akademisyen kimliğinin yanında organizatör ve menajer olan Mehmet Veysi Bora, dünyanın en uzun insanı olarak Guinness rekorlar kitabında yer alan Sultan Kösen’i temsil etmeye başladıktan sonra yurtiçi ve yurt dışı çalışmalarıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Veysi Bora “Organizatörün veya menajerin işi sadece konser veya tiyatro etkinliği yapmak sanatçıyı tanıtmak veya para kazanmak değildir. Kültür ve sanat gibi özel etkinliklerin organizatörler tarafından gerçekleştiği aşikardır. Bu sayede toplumun her kesimine ulaşabilen bu kimlikler, belli bir güce de sahip olabiliyor diyen Mehmet Veysi Bora “bununla birlikte toplumun da hem sektöre hem de sanatçılara yüklediği bazı sorumluluklar kendiliğinden ortaya çıkmaktadır” dedi

.Mehmet Veysi Bora açıklamalarını “Bizim de kültür ve sanatı İnsan hayatının bir parçası haline getirme çabamız varken Toplumda özellikle dezavantajlı grupların da hayatlarına dokunarak farkındalık yaratan çalışmalara da imza atıyoruz. Bugüne kadar iş birliği içerisinde olduğumuz sanatçı, kurum ve kişileri doğru projelerde buluşturarak gönüllülük esasına dayanan yelpazeyi genişletme çabamız da devam ediyor. Buna bir nevi iyilik hareketi de diyebiliriz” diyerek tamamladı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login