3 sene önce
3 sene önce

Emirates Dubai’daki Self Check-In Kioskları İle Havalimanı Deneyimini Geliştiriyor

Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı 3. Terminali’nde daha hızlı ve kolay bir havalimanı deneyimi için self check-in ve bagaj teslim kioskları uygulamasını başlattı. Hizmet halihazırda ilave gerekliliklerin olduğu ABD, Kanada, Çin, Hindistan ve Hong Kong hariç tüm şehirlere seyahat eden yolculara sunuluyor.

Emirates’in check-in görevlilerinin yer aldığı kontuarları tamamlar nitelikteki 16 yeni self-servis bagaj teslim makinesi ve 8 self-servis kiosku, yoğun dönemlerde yolcuların bekleme süresini azaltarak Dubai’de yolcu deneyimini geliştirecek. Gelecek aylarda daha fazla self-servis olanağının eklenmesi planlanıyor.

Kiosklar yolculara check-in yapma, biniş kartı alma, koltuk seçme ve bagaj teslim işlemlerini gerçekleştirme imkanı veriyor. Emirates personeli gerekli her türlü yardımı sunmaya devam edecek olup araçlar tamamen self servis yapısındadır ve yolculara havalimanından hızlıca geçerek doğrudan pasaport kontrol gişelerine devam etme imkanı verecektir. Araçlar düzenli olarak temizlenip dezenfekte edilmekte olup yolcuların kullanması için el dezenfektanları da mevcuttur.

Bu yeni ürün, Emirates’in yerde ve uçakta benzersiz seyahat deneyimi sunmaya yönelik ürün ve hizmetlere yaptığı sürekli yatırımın bir parçası olup Dubai Havacılık Mühendisliği Projeleri ve Dubai Havalimanları ile işbirliği içinde Emirates bünyesinde geliştirilmiştir. Self check-in kioskları, ileride dokunmatiğe geçiş ve yolcuların kendi kendine yeniden rezervasyon yapmaları gibi yeni özellikler sunmak için sürekli geliştirilecektir.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login